Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere

Marina

De moeilijkste vraag die iemand kan stellen is, vind ik, wie ben ik? 

Mijn naam is Marina de Kievit, 45 jaar en een beetje ;), getrouwd met mijn zorgzame man Andre en moeder van twee volwassen kinderen Tom en Roos maar dat is niet wie ik ben. 

Het op zoek gaan naar wie ik ben, heeft mij wel laten groeien tot eigenaar van een eigen praktijk, heeft mij ontwikkeld tot een ijverige leerling van het leven, heeft mij verrijkt in mijn relatie tot mijn man, kinderen en dierbaren om mij heen. En wie ik ben, zal altijd hopelijk in ontwikkeling zijn tot iemand die harten raakt.  

Ik ben een denker, een open boek, een groot hart, geloof in kwetsbaarheid, trouw, nieuwsgierig, vrijgevig, spontaan, liefdevol. Ik ben graag iemand, die mensen bewust wilt maken van het stuk gelukzaligheid die voor iedereen binnen handbereik ligt. Mijn principes zijn, vanuit gelijkheid, nederigheid, en liefde de wereld een stukje mooier maken. 

Met de gevolgde opleidingen: Counselor, verdieping rouw, familieopstellingen, creatieve therapie, intuïtieve ontwikkeling, narratieve therapie, mediumschap, module toegepaste psychologie en psychopathologie is mijn kennis groot, veelzijdig. 

Met mijn karaktereigenschappen: Open, nuchter, eerlijk, direct, kwetsbaar, humorvol, oordeel loos ben ik toegankelijk en laagdrempelig om iedereen passend hulp te verlenen

Mijn praktijk 

Ruim 13 jaar geleden heb ik een kleinschalige praktijk opgericht omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en mentale gezondheid van anderen. Deze praktijk groeide uit zijn jasje en verplaatst naar een eigen prachtige  locatie, waar Bliss volledig tot zijn recht is gekomen.

De locatie is huiselijk, ruim, warm en veilig en voor iedereen toegankelijk. De meest gehoorde opmerking van bezoekers is: "Wat een fijne ontspannen ruimte, het voelt even als thuiskomen"

Uiteindelijk kan ik veel woorden typen, met veel woorden proberen mezelf te schetsen. Maar de beste omschrijving komt echt van de bezoekers die kennis hebben gemaakt mij.

Ben je nieuwsgierig, lees de ander zijn mening in het gastenboek

Ben je enthousiast, hopelijk wil jij dan iets schrijven over jouw Bliss ervaring

Gastenboek

Corina van Oudheusden
04-12-22 15:54:45
Binnenstappen bij Bliss voelt als een warm bad. Alsof je je pantoffels aan wilt trekken als je je met de kop warme thee die je krijgt op de bank of stoel nestelt. Geen enkele vraag is gek en iedereen wordt gelijk behandeld. Je kan jezelf zijn en er wordt écht geluisterd naar wat je vertelt. Quality time voor jezelf en met mooie inzichten naar huis. Een mooiere combi is er niet. De drempel is laag en Marina houdt je, ondanks haar soms bovennatuurlijk overkomende kwaliteiten, met beide voeten op de grond. Zo ontzettend fijn om als coach (weliswaar voor zwangeren) af en toe zelf weer even te ontvangen en op te laden.
C Oudenbosch
09-10-22 13:06:21
Wil nog even zeggen dat ik het echt bijzonder vind dat mijn man zich zo "opent" als hij met jou praat. Ook hoe hij vanuit zijn intuïtie meevoelt en -denkt. Dat zie ik zelden en het ontroert me merk ik. We kwamen thuis en we hadden er nog even een gesprek over. "Het is gewoon een topwijf" zei hij. ❤️
Jeannette Verhagen van Seters
17-01-22 16:24:30
Kom je bij Bliss en dus bij Marina binnen dan kom je thuis!
Je mag en kan hier jezelf zijn, lachen, huilen, boos zijn alles mag, zelf heb ik veel aan de workshops gehad zoals het intuitief schilderen, de kaartenworkshops het lezen van foto's. Coachingsgesprekken en alles wat je ook doet bij Marina je gaat er rijker van naar huis met een goed gevoel.
Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen en ik hoop je nog veel vaker te zien.
Liefs Jeannette
Heidi Kruythoff
08-12-21 17:06:13
Bij Bliss ben je thuis, Marina is een heerlijk eerlijk mens. Je leert naar jezelf te luisteren, je te ontwikkelen en te voelen. Alles mag, niks moet. Geen gezweef, gewoon heerlijke Hollandse nuchterheid. Heb zoveel geleerd van haar en de groepen. Zoek je een plek waar je tot inzichten komt raad ik je zeker aan om eens contact op te nemen met Marina.
Bianca de Mulder
07-12-21 21:32:11
Ik heb beide voeten op de grond en een hoofd en hart dat "meer" merkt. Ga dan maar eens zoeken...
Niet zweven, geen wierrook en dat is wat ik bij Marina vond.
Nuchter en met inzicht. Heerlijk!
Tonen: 5  10